Voit kysyä meiltä tarjousta / tehdä tilauksen täyttämällä alla olevan lomakkeen

Taimisto Huutokosken vähittäismyyntipäivä, on siirtynyt Siikamäen Suoramyyntihallille. Katso lisätietoa http://www.suoramyyntihalli.fi

KULUTTAJANOUDOT:

Meidän tuotteiden vähittäismyynnin hoitaa 10.4.2017 alkaen Siikamäen Suoramyynti noutotilausten osalta. Tilaukset on tehtävä aina ennakkoon:

  • paikanpäältä: Varkaudentie 980, 77430 Siikamäki
  • puhelimitse 040 702 2554
  • alla olevalla lomakkeella

KULUTTAJALÄHETYKSET:

Kuljetusliikkeellä lähetettävät tilaukset/tarjoukset, sähköpostiin taimisto@huutokoski.fi.

  • Laskemme aina rahdin kotiovelle saakka
  • Lähetettäviin alle 300,00 € tilauksiin tulee pientoimituslisä 30,00

Nettisivulta löydät tuotteemme ja hinnat kohdasta ”Taimet”

Sivustolle sisäänkirjautuminen on tarkoitettu vain tukkuasiakkaille

OHJEITA

Katso: ohjeita taimien istutukseen ja hoitoon www.apuapihaan.fi

Katso: tietoa taimista www.suomalainentaimi.fi

Astiataimien (at) istutusaikaa on koko kasvukausi keväästä syksyyn. Kun astia poistetaan, tulee juuripaakun olla läpijuurtunut, eli sen on pysyttävä koossa. Kastele taimi hyvin ennen istutusta, juuripaakkua ei saa päästää kuivumaan missään vaiheessa. Muista poistaa astia, äläkä riko paakkua.

Verkkopaakkutaimien (vp) istutusaikaa on koko kasvukausi keväästä syksyyn. Juuripaakun ei tarvitse olla läpijuurtunut, vaan verkko pitää paakun koossa. Istutus tapahtuu kuten astiataimillakin.

Paakkutaimia (pa) voidaan istuttaa koko kasvukauden ajan. Juuripaakun ympärillä olevaa verkkoa ei poisteta, vaan taimi istutetaan paakkuineen. Paakun solmut avataan ennen kuopan täyttämistä. Juuripaakkua ei saa päästää kuivumaan.

Avojuuriset (pj) istutetaan joko keväällä tai syksyllä eli silloin kun kasvit ovat levossa. Taimia ei saa päästää kuivumaan, taimet on hyvä laittaa veteen 2-4 tunniksi ennen istutusta. Juuret asetetaan kuoppaan luonnolliseen asentoon.