Tiedote 1.11.2022

Green Landscaping Group AB on ostanut 1.11.2022 Taimisto Huutokoski Oy:n osakekannan. Greenin kuuluu 4 yritystä Suomessa, 1 Liettuassa, 11 Norjassa ja 27 Ruotsissa. Olemme ensimmäinen taimisto osana Greeniä.

Käytännön tasolla mikään ei tule muuttumaan, vaan kaikki jatkuu niin kuin ennenkin. Taimisto Huutokosken nimi, y-tunnus sekä henkilökunta pysyy myös samana.

Yrityskauppa tarjoaa meille ison tukiverkoston, joka koostuu suurimmaksi osaksi viherrakentajista. Tämän tukiverkoston avulla voimme kehittää Huutokoskea entisestään rakentaja myönteisemmäksi.

Huutokoski Oy:n puiden ja havujen laatutaso on saatu sille tasolle, että olemme jo tehneet kauppaa myös Ruotsissa ja Norjassa viime vuosina. Strategisesti tärkeä syy yrityskauppaan oli, että tämä kauppa avaa meille kansainvälisiä markkinoita lisää.

Olemme osa ruotsissa listattua pörssiyhtiötä, jonka tavoite on jatkuva alan kehitys. Tämä motivoi meitä kehittämään ja parantamaan myös Huutokosken toimintaa entisestään. Greenin ideologia on, että yritykset jatkavat täysin itsenäisinä toimijoina. Tämä oli myös tärkeä osa meidän päätöstämme. Antti ja Arttu jatkavat yhtiön johdossa kuten tähänkin asti ja ovat Greenin osakkeenomistajia.